Er du Medborgernes nye kasserer?

  • Har du økonomisk overblik og mod på at arbejde strategisk?
  • Vil du være med til at sikre mere handlekraft og demokratisk selvtillid i Danmark?
  • Vil du være en del af en engageret organisation i rivende udvikling?

Så vil vi gerne høre fra dig. For i Medborgerne leder vi efter en ny kasserer. Er det dig?

 

Read more

5 tal og 5 billeder fra Medborgernes 2017

2017 har været Medborgernes første år. Det har været spændende, udfordrende og meget lærerigt og vi er nået langt siden vi annoncerede vores lyttekampagne til vores nytårskur tilbage i januar.

Vi har samlet 5 tal, 5 billeder og en video, der viser lidt af, hvad vi har nået i løbet af 2017. Vi glæder os til meget mere medborger-action på Nørrebro og Nordvest i 2018! 💪

Read more

Lyset bliver tændt på Nørrebro Station

Vi har opnået det første af vores tre krav i vores Tryg Nørrebro Station-kampagne: I går begyndte BaneDanmark at opsætte lys under højbanen foran stationen.

Read more

HK Service Hovedstaden bliver Medborgernes medlem nr. 12!

Vi er stolte af at kunne præsentere Medborgernes medlemsorganisation nummer 12: HK Service Hovedstaden! HK som helhed har over 5000 medlemmer på Nørrebro og Nordvest, og er derfor en stærk allieret for vores spirende borgeralliance.

Read more

Stemmerne fra Nørrebro/Nordvest blev hørt!

Over 430 borgere fra op mod 100 forskellige lokale fællesskaber var samlet i Nørrebrohallen til Stemmer fra Nørrebro-Nordvest. Sammen fejrede vi vores kvarter og forpligtede 8 topkandidater til at samarbejde om Medborgernes tre mærkesager efter efterårets kommunalvalg. Her kan du se stemningsbilleder og links fra mediernes dækning af arrangementet ...

Read more

Professionshøjskolen Metropol slutter sig til Medborgerne

Som den første store uddannelsesinstitution melder Professionshøjskolen Metropol sig ind i Medborgerne. ”Vi har jo fælles ambitioner om at organisere civilsamfundets fællesskaber og uddanne professionelle, så vi sammen kan arbejde for det fælles bedste,” siger Metropols rektor Stefan Hermann.

Read more

FDF K9 på Nørrebro bliver medlem af Medborgerne

Udenfor Anna Kirke på Nørrebro mødes en flok børn og unge med deres frivillige ledere hver uge for at dyrke kammeratskabet og kaste sig ud i lege, der gør verden stor. I FDF K9 Nørrebro sætter de store spørgsmål i samfundet på dagsordenen og gør et stort stykke arbejde for at danne børn og unge til frivillighed og engagement. Derfor er vi enormt glade for, at FDF K9 nu er blevet medlem af Medborgerne.

Read more

Hør stemmer fra Nørrebro-Nordvest d. 27. september

Onsdag d. 27. september kl. 16 samler MEDBORGERNE handlekraftige borgere og fællesskaber fra hele Nørrebro og Nordvest i Nørrebrohallen for at sætte handling bag ordene. Kom og lokale borgere dele deres historier og støt op om tre kampagner, der vil gøre Nørrebro-Nordvest til et endnu bedre og tryggere sted at bo.

 

Read more

Medborgernes nye community organiser

Medborgernes nye community organiser hedder Ditte Bloch Noer. Hun overtager stillingen fra Natasha Al-Hariri, der valgte at stoppe hos Medborgerne lige før sommerferien.

Read more

Medborgerne søger ny community organiser til arbejdet med Danmarks første bredt forankrede borgeralliance på Nørrebro/Nordvest

Foreningen Medborgerne søger en community organiser til at indgå i arbejdet med Danmarks første bredt forankrede borgeralliance på Nørrebro/Nordvest. 30 timers stillingen er fra 1. oktober 2017 – 1. februar 2018, med mulighed for forlængelse.

Read more


Vær med Spred budskabet

get updates