Træningsforløb

Vi afholder løbende træningsforløb for engagerede borgere, der leder eller er frivillige i et lokalt fællesskab (skole, kirke, moské, fagforening, boligorganisation, frivillig forening eller lignende), og som ønsker at styrke deres lederskab og gennemslagskraft i lokalsamfundet.

traening.jpeg

Vores træning bygger på den amerikanske tilgang community organising, der er en metode til at organisere lokalsamfundet på tværs af forskelligartede lokale fællesskaber om sager, som de alle er optagede af. Træningen er udviklet i samarbejde med den britiske borgeralliance Citizens UK, der har mere end 25 års erfaring med community organising. Træningen er tilpasset med praksisnær viden og værktøjer til en dansk kontekst.

Bemærk, at træningsforløbene er primært for ledere fra de lokale organisationer, der er – eller ønsker at blive – medlemmer af Medborgerne. Hvis du ikke er fra en lokal medlemsorganisation, og er interesseret i at deltage i et træningsforløb, kan du kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for at deltage.

Se datoer for kommende træningsforløb herunder:

 • Saturday, November 11, 2017 at 09:00 AM til November 12, 2017
  TBD i København NV, Denmark

  Træningsweekend: Introduktion til community organising

  MEDBoRGERNE inviterer lokale borgere til træning i at styrke deres lokalsamfund og skabe forandringer sammen.

  Træningen er tilpasset engagerede lokale borgere, der leder eller er frivillige i et lokalt fællesskab (skole, kirke, moské, fagforening, boligorganisation eller frivillig forening), og som ønsker at styrke deres lederskab og gennemslagskraft i lokalsamfundet.

  Vores træning er udviklet i samarbejde med den britiske borgeralliance Citizens UK, der har mere end 25 års erfaring med at organisere lokalsamfund (community organising) på tværs af forskelligartede lokale fællesskaber om sager, der berører dem alle. Træningen består af en kombination af teori, praktiske redskaber, rollespil, historier og samtaler, og dækker blandt andet:

  • Hvordan du kan omsætte dine værdier til praktisk handling i hverdagen.
  • Hvordan du kan arbejde med relationsopbygning til at udvikle din organisation og jeres muligheder for at skabe forandringer i jeres lokalsamfund.
  • Hvordan du kan udvikle lokalt lederskab og engagement i din organisation.  
  • Hvordan du kan være med til at skabe politiske og sociale forandringer på de områder, som du er optaget af.

  Vores mål er, at du tager fra træningen med fornyet energi, med konkrete redskaber til at styrke din organisation og med relationer til andre engagerede borgere fra andre organisationer i dit lokalområde.

  Træningsforløbet især målrettet engagerede borgere og ledere fra interesserede lokale fællesskaber, så de kan lære mere om Medborgerne og vores tilgang, så de kan afklare, hvilke muligheder et medlemskab vil kunne åbne for deres organisation.


  Praktisk
  Træningen finder sted lørdag d. 11. og søndag d. 12. november 2017 i København. Nærmere info om sted følger.
  Lørdag er der program fra 9.00 til 17.00, hvorefter der er fælles middag.
  Søndag er der program til 9.00 til 16.00

  Tilmelding senest onsdag d. 8. november 2017.

  Tilmelding
  Ønsker du at deltage i træningen, kan du kontakte en af vores organizers:
  Andreas Lloyd – andreas@medborgerne.dk  –  30 25 30 49
  Ditte Bloch Noer – ditte@medborgerne.dk –  42 26 00 49

  Eller du kan udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig.


Vær med Spred budskabet

get updates