3000 stemmer fra Nørrebro-Nordvest

Københavnernes stemmer skal sætte dagsordenen for kommunalvalget 2017

Derfor har vi iværksat lyttekampagnen "3000 stemmer fra Nørrebro-Nordvest. Målet er at tale med 3000 borgere fra hele Nørrebro og Nordvest – søerne til mosen – om deres håb, bekymringer og drømme for dem selv og deres kvarter. Gennem disse mange samtaler vil vi finde de problemstillinger, der optager og påvirker os alle i kvarteret, og som vi kan finde sammen om og rykke på i fællesskab.

Den 27. september – som optakt til kommunalvalget i november – vil vi præsentere disse mærkesager til en stor festforsamling i Nørrebrohallen. Her vil vi lancere Danmarks første borgeralliance – et slagkraftigt fællesskab af lokale fællesskaber, der kan stille Borgerrepræsentationen og andre lokale beslutningstagere til ansvar, og arbejde for at gøre Nørrebro og Nordvest til et endnu bedre sted at bo for os alle.

Borgeralliancen består af de lokale fællesskaber, der forpligter sig på at arbejde sammen, lytte sammen og handle sammen. Og det er disse fællesskaber, der på baggrund af de 3000 stemmer vælger de mærkesager, som de vil handle på sammen. Se mere om forløbet herunder:

koreplan-600x379.png

HVORDAN?

Lyttekampagnen ledes af en række lokale fællesskaber, der hver især ønsker at lære deres naboer og deres eget bagland bedre at kende. Disse organisationer har hver især valgt en række lyttere, der hver især opsøger og taler med lokale borgere, der bor, arbejder eller er en del af Nørrebro-Nordvests mange fællesskaber.

Alle samtalerne tager udgangspunkt i et postkort med tre spørgsmål:

postkort-434x600.png

Læs meget mere om hvordan selve lyttekampagnen foregår her.

VÆR MED

Vær med i lyttekampagnen – og vær med til at sikre, at din og dine naboers stemmer bliver hørt – og er med til at sætte dagsordenen for kommunalvalget 2017. Du kan deltage på flere måder:

DEL DIN HISTORIE

Har du mod på at dele dine håb og bekymringer og om, hvilket kvarter du drømmer om? 
Så meld dig som fortæller, så vil du blive kontaktet af en lytter fra en af de involverede organisationer, så I kan mødes til en snak.

LYT TIL ANDRES HISTORIER

Har du lyst til at gå ud og møde andre lokale borgere og snakke med dem om, hvad der er vigtigt for dem? 
Så meld dig som lytter, og indgå i lyttearbejdet hos en af de lokale fællesskaber, der allerede er i gang.

ENGAGÉR DIT FÆLLESSKAB I LYTTEKAMPAGNEN

Vil du gerne sikre, at jeres forening eller fællesskab bliver en del af lyttekampagnen, og er med til at sætte dagsordenen for kommunalvalget?
Så kontakt os for at høre nærmere, og kom til vores opstarts-arrangement for interesserede organisationer tirsdag d. 28. februar kl. 17.30-18.30.

HVEM ER ALLEREDE MED?

Allerede nu har en lang række organisationer meldt sig som deltagere i lyttekampagnen. Det er blandt andet: Professionshøjskolen Metropol, Mellemfolkeligt Samvirke, Kirken i Kulturcenteret, Fritidsakademiet, NOAH, Baba Nørrebro, Bispeparken, Mjølnerparken, Ressourcecenter Ydre Nørrebro, Kingos Kirke, Kringlebakken, Tro i Harmoni og Københavns Fødevarefællesskab. Og der er flere på vej.

Vil du være med, så tag fat i os!


Vær med Spred budskabet

get updates