Aktion: Medborgerne holdt åbent hus på basargrunden

“Til sommer åbner basargrundender er ik' så længe til.Hva’ ska’ vi dog finde på? Vi ka’ råbe højer' Vi ka’ gøre det selv Vi ka' byg' en flot plads Til sommer åbner basargrunden Nu der' ikke længe til.”

Sådan lød det da op mod 100 borgere fra Nørrebro og Nordvest trodsede vinterkulden  for at give politikerne klar besked: Vi vil have en ordentlig plads, der skaber fællesskab i stedet for asfalt!

Når det grønne hegn ved Basargrunden bliver taget ned, er der lige nu kun planer om at asfaltere grunden, og det synes vi i Medborgerne ikke er godt nok. Vi kræver en respektfuld behandling af vores lokalområde omkring Nørrebo Station, der gennem så mange år er blevet forsømt og nedslidt.

 

Til aktionen serverede drengene fra RessourceCenter Ydre Nørrebro kaffe og kakao fra deres medbragte kaffevogn. Der blev varmet hænder ved bålet og snakket med forbipasserende. Politikerne Marcus Vesterager(S) og Jonas Bjørn(S) var forbi, inden de skulle til møde i Borgerrepræsentationen. Vi bad dem huske vores område, der i lang tid er blevet glemt, når de behandler den såkaldte “overførselssag” i Marts 2019.

 

Der var rigtigt  god mediedækning fra Tv2 Lorry - se her og politikernes reaktion her.

 

 

Marcus Vesterager(S) og Jonas Bjørn(S) foran stationen

 

 

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates