FDF K9 på Nørrebro bliver medlem af Medborgerne

Udenfor Anna Kirke på Nørrebro mødes en flok børn og unge med deres frivillige ledere hver uge for at dyrke kammeratskabet og kaste sig ud i lege, der gør verden stor. I FDF K9 Nørrebro sætter de store spørgsmål i samfundet på dagsordenen og gør et stort stykke arbejde for at danne børn og unge til frivillighed og engagement. Derfor er vi enormt glade for, at FDF K9 nu er blevet medlem af Medborgerne.

Hver onsdag lægger Anna Kirke på Nørrebro fundament og lokaler til, når en flok frivillige ledere fra FDF K9 mødes med børn og unge til et frirum med leg og udvikling. FDF K9 er drevet af engagerede ledere, der har en personlig tilknytning til folkekirken. De er hver uge med til at give børn og unge et ståsted at møde verden fra og sætte rammerne for kammeratskab og en oplevelsesrig barndom.

FDF K9 arbejder på at være et frirum og en kilde til gode minder, der giver børnene en god ballast ind i ungdomsårene. “Det er vigtigt for os, at der både er plads til tro og tvivl – især i en verden, der har brug for mere nysgerrighed og flere forsøg på forståelse. Derfor deler vi samtalen om tro og livets store spørgsmål og vil gerne vise vej ind til troens rum på en tryg og åben måde” forklarer Lasse N. Nybo, der er leder for kredsens frivillige børneledere.

“Vi har ligeledes valgt at blive medlem af Medborgerne, fordi samtalen om det samfund, som vi deler, hvis vi vil, er central for os. Vi er frivillige i FDF, der engagerer os i lokalsamfundet ved at stille op uge efter uge og år efter år. Vi ynder det langsigtede arbejde og vil utrolig gerne skynde os langsomt med alle de andre i Medborgerne for at mestre de gode mærkesager og for at bygge bro mellem mennesker. “Det er mit store håb, at vi med medlemskabet i Medborgerne viser endnu en vej for vores unge og inspirerer dem til at løfte blikket og stå op for det, de tror på med den mellemmenneskelighed i rygsækken, som vi gerne vil give dem med. Vi ser frem til at lege med og er altid gode for en leg, der kan forandre verden for en stund”, fortæller Lasse. Hos Medborgerne glæder vi os til det livlige samarbejde med FDF K9 Nørrebro og alle de frivillige ledere, børn og unge.

 

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates