Multikulturel frikirke: Godt naboskab er guld værd

Medborgerne har her i foråret budt velkommen til endnu en medlemsorganisation. Det er frimenigheden ”Kirken i Kulturcenteret” (KiK), som holder til på Drejervej tæt ved Nørrebro Station.

Amy Hill, der er præst i KiK fortæller, at man i forvejen arbejder for at være en kirke, som skal være relevant og bidrage positivt og styrke sammenhængskraften i bydelen. Kodeordet for KiK er det gode naboskab, fortæller hun.

 

”Vi tror på, at alle mennesker er værdifulde og har ret til meningsfulde relationer og et værdigt liv. Vores formål er, at række ud til andre, bygge relationer og skabe stærkere trivsel blandt mennesker på Nørrebro /Nordvest,” siger Amy Hill.

 

Blandt andet stiller KiK sine lokaler til rådighed for aktiviteter, som for eksempel Urban Birthdays, hvor lokale unge kan fejre fødselsdag sammen med venner og familie. Lokalerne kan også bruges til private fester og kunstudstillinger, ligesom KiK holder folkekøkken under overskriften Friends Community Kitchen.

 

Amy Hill siger, at man gennem medlemskabet i Medborgerne håber at kunne nå længere og stærkere ud til borgerne i bydelen.

 

”Et godt naboskab er guld værd. Igennem mange år har vi haft et stort socialt arbejde blandt flygtninge og indvandrere. Og for os er Medborgerne et spændende tiltag at engagere os i, fordi vi tror det kan styrke sammenhængskraften i vores lokale samfund.”

 

KiK.jpg

På vegne af Kirken i Kulturcenteret modtog Amy Hill medlemskabsbevis fra Medborgerne.

 

”Vi vil rigtig gerne være en kirke, som er relevant og har en positiv indvirkning på vores lokale område,” fortæller Amy Hill.

KiK er en frikirke, som er både multikulturel og går på tværs af generationer. Kirkens afholder hver søndag selvstændige gudstjenester på dansk, engelsk, thai, filipino og latinamerikansk spansk. En gang om måneden holder KiK gudstjeneste på både engelsk og dansk under overskriften Super Sunday.

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates