Medborgernes nytårskur 2017

 

2017 bliver Medborgernes år. Derfor starter vi året med en nytårskur allerede fredag d. 6. januar kl. 15.00, hvor vi samler gode folk fra de mange lokale fællesskaber, som ønsker at arbejde sammen for at styrke og udvikle Nørrebro og Nordvest for det fælles bedste.

Til nytårskuren lancerer vi en lyttekampagne, der skal give os et indblik i hvilke problemer og bekymringer, der optager borgerne på tværs af hele kvarteret – og dermed også hvilke sager, som Medborgerne skal arbejde med i de kommende år. Der vil også være rig mulighed for at høre mere om hvordan jeres organisation kan være med!

Kom og mød folk fra de andre lokale organisationer – frivillige foreninger, kirker, moskéer, skoler, fagforeninger, boligorganisationer og mange flere – der også er interesserede i at indgå i den lokale borgeralliance. 

Vi sørger for både kolde og varme drikkevarer at ønske hinanden godt nytår over :) 

Meld meget gerne tilbage om du kommer herunder.

Vi glæder os til at se dig!

HVORNÅR
January 06, 2017 at 3:00pm - 5pm
HVOR
Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12
København N 2200
Denmark
Find vej med Google Maps

Kommer du?


Om Medborgerne

Medborgerne er en alliance af stærke, lokale fællesskaber, der vil være med til at gøre livet på Nørrebro og Nordvest endnu bedre – og som har mod på at forpligte sig på at arbejde sammen om at udvikle løsninger på de problemstillinger, som påvirker os alle. Læs mere om Medborgerne og vores arbejde.

get updates