Professionshøjskolen Metropol slutter sig til Medborgerne

Som den første store uddannelsesinstitution melder Professionshøjskolen Metropol sig ind i Medborgerne. ”Vi har jo fælles ambitioner om at organisere civilsamfundets fællesskaber og uddanne professionelle, så vi sammen kan arbejde for det fælles bedste,” siger Metropols rektor Stefan Hermann.

Zv19O.jpeg

Metropols rektor Stefan Hermann modtager medlemsbeviset fra Medborgernes forkvinde Ruth Gøjsen.

 

Vi er stolte af at kunne byde Metropol velkommen som Medborgernes 11. medlemsorganisation.

Metropol ser medlemskabet af Medborgerne som en del af deres større indsats med at styrke de studerendes kompetencer i at samarbejde på tværs, og opsøge og indgå i relationer udenfor deres vante professionelle fællesskaber. Medlemskabet af Medborgerne er med til at knytte bånd til de mange lokale fællesskaber på Nørrebro-Nordvest, som Metropol har som naboer.

På den måde vil Metropol skabe større sammenhæng og samarbejde mellem de frivillige fællesskaber og de velfærdsinstitutioner, der er drevet af de professioner, som Metropol uddanner – lærere, sygeplejersker, socialrådgivere med flere. Medborgerne kan være med til at formidle kontakten, så de studerende kan komme ud og samarbejde med lokale fællesskaber og bruge deres faglighed til at styrke disse fællesskaber og dermed lokale borgere i det hele taget.

Sådanne relationer på tværs mellem Metropol og lokalsamfundet giver ikke bare dygtigere og mere indsigtsfulde studerende. Det gør også en konkret forskel for de mange fællesskaber, der har udfordringer, som de studerende kan være med til at løse. Og det vil give et stærkere Nørrebro-Nordvest for os alle.

Metropol har lokale undervisningstilbud på bl.a. Sigurdsgade og Tagensvej. Og som samlet institution har Metropol 10.000 studerende og 1.100 medarbejdere.

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates