Medborgerne søger community organiser til arbejdet med lokale unge

Foreningen Medborgerne søger en community organiser til at opstarte arbejdet med at organisere unge på Nørrebro-Nordvest og indgå i arbejdet med fortsat at opbygge Danmarks første mangfoldige borgeralliance. Stillingen er 37 timer med start 1. maj eller 1. juni 2018.

Baggrund

Over de sidste 2 år har Medborgerne med støtte fra Tryg Fonden opbygget en mangfoldig lokal borgeralliance på Nørrebro-Nordvest inspireret af den amerikanske community organising-tilgang. Borgeralliancen samler forskellige lokale organisationer, så de sammen kan drive kampagner til at skabe forandringer lokalt.

En treårig bevilling fra Tuborgfondet har gjort det muligt for os at styrke vores arbejde med at organisere unge på Nørrebro-Nordvest. Vi vil engagere unge, så de sammen kan handle på de problemer, som de oplever og ønsker at ændre på. Gennem målrettede træningsforløb vil de unge blive rustet til at gennemføre kampagner, som skaber synlig og mærkbar forandring.

 

Dit arbejde som unge-community organiser indebærer, at du:

 • Indgår i et lille team med en sekretariatsleder, en anden organiser samt eventuelt en praktikant. Teamet har sammen ansvaret for opbygningen af en lokal borgeralliance på Nørrebro og Bispebjerg og samarbejdet med de mange lokale fællesskaber.
 • Er projektleder på arbejdet med at organisere, uddanne og motivere lokale unge, og at du udvikler forløbet med workshops og efterfølgende kampagnearbejde.
 • Afholder individuelle netværksopbyggende samtaler og rekrutterer medlemsorganisationer til at indgå i en lokal borgeralliance. Dit særlige fokus vil være på at opbygge relationer til lokale unge-aktører og unge.
 • Organiserer og underviser på trænings- og workshopforløb og fungerer som løbende sparringspartner for borgeralliancens medlemsorganisationer og lokale unge.
 • Er medudvikler på strategier, kampagner og aktioner, der kan samle og engagere lokale fællesskaber og borgere.
 • Holder dig orienteret om relevante lokale og nationale politiske spørgsmål og dagsordener, hvor de unges problemstillinger er relevante.

 

Som Medborgernes unge-community organiser skal du:

 • Brænde for social retfærdighed, demokratisk handlekraft og lokalt relationsarbejde.
 • Være engageret i arbejdet med unge og have erfaring med målgruppen og hvad det indebærer at inspirere, motivere og lede unge mennesker.
 • Være relationelt stærk og være i stand til at møde og arbejde med alle slags mennesker og opbygge et stærkt netværk.
 • Have erfaring med projektledelse og arbejdet med frivillige, og gerne have indblik i eller erfaring med politiske organisationer, kampagner og beslutningsprocesser.
 • Have kendskab til Nørrebro-Nordvest og de unge mennesker, der bor i bydelen.
 • Være dygtig til at organisere og undervise på træningsforløb, workshops og mødefacilitering.
 • Være i stand til at arbejde selvstændigt og trives med stor frihed og stort ansvar.

 

Vi tilbyder:

 • Ansættelse fra 1. maj eller 1. juni 2018 i en tre-årig stilling.
 • En 37 timers stilling med fleksible arbejdstider, hvor der må påregnes en vis mængde arbejde i aftentimer og i weekender.
 • Et mangfoldigt arbejdsmiljø.
 • Mulighed for træning og efteruddannelse i samarbejde med den britiske borgeralliance Citizens UK samt de amerikanske borgeralliancer tilknyttet Industrial Areas Foundation.

 

Hvem er vi?

Medborgerne har kontor på Bygmestervej 10, 1. sal hos Fonden for Socialt Ansvar centralt i Københavns Nordvest-kvarter. Vi arbejder med at opbygge lokale borgeralliancer og introducere community organising som tilgang og som profession i Danmark.

 

Spørgsmål?

Har du lyst til at vide mere, kan du kontakte sekretariatsleder Tea Fromholt på mail [email protected] eller telefon 23315202.

Du kan læse mere om Medborgerne og community organisingmedborgerne.dk

Vi betragter mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send din ansøgning samt relevante bilag i en samlet pdf-fil til [email protected] senest torsdag d. 19. april kl. 12.00

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater mandag d. 23. april.

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates