Vores nyansatte community organisers

Vi har været overvældede over den store interesse for den stilling som community organiser, som vi opslog for knap en måned side. Vi modtog næsten 100 ansøgninger, hvoraf mange var særdeles kvalificerede. Nu er ansættelsesprocessen er endelig afsluttet, og vi er helt enormt stolte og glade over at kunne præsentere vores organiserteam: Andreas Lloyd og Natasha Al-Hariri. 

 

12938117_1730959760460567_4237032716966347715_n-450x600.jpg

Andreas Lloyd har været en bærende drivkraft i opstarten af MEDBoRGERNE sammen med Michael Wulff og Ruth Gøjsen, og var et naturligt valg til at sikre kontinuitet og fremdrift i vores arbejde. Du kan læse mere om Andreas her.

Natasha Al-Hariri er ved at afslutte sit speciale på jura på Københavns Universitet. Derudover er hun en stærk stemme i den offentlige debat og engageret i blandt andet organisationen Refugees Welcome, som yder juridisk rådgivning til asylansøgere og flygtninge og som medlem af Rådet for Etniske Minoriteter. Du kan læse mere om Natasha her.

 

Andreas havde officielt jobstart den 1. april, og Natasha starter den 1. juni, når hun har afleveret sit speciale.

Vi glæder os rigtig meget til for alvor at gå i gang og arbejde sammen med de handlekraftige borgere og fællesskaber på Nørrebro og Bispebjerg.

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates