Ny praktikant hos Medborgerne

  

Ditte Skårhøj er netop startet som praktikant hos Medborgerne, og skal være med på holdet indtil sommer.

Praktikken er en del af hendes uddannelse i statskundskab, hvor hun i høj grad har interesseret sig for borgernært demokrati og civilsamfundets rolle i staten. Med praktikken håber hun på at blive endnu klogere på, hvordan flere borgere kan være med til at påvirke samfundet omkring dem.

Ditte er selv engageret i lokale fællesskaber på Nørrebro. I 2017 startede hun sammen med et par venner en ny spejderkreds på Indre Nørrebro. Hun havde set og oplevet det engagerede og mangfoldige lokalsamfund, men også̊ mødt de udfordringer, kvartererne står overfor med udsatte borgergrupper, social ulighed og mangel på tilbud til børn og unge. For at skabe et fællesskab og tilbud for børn startede de en spejdergruppe på Stengade. De sidste fem år har Ditte været involveret i en projektgruppe, der laver projekter med unge i Rwanda om at give unge rwandere et større stemme i deres samfund og deres egne liv. Hun er spændt på at møde Medborgernes medlemmer og høre mere om, hvordan de er med til at give folk på Nørrebro, i Nordvest og Bispebjerg en større stemme i samfundet.

I Medborgene skal hun bl.a. hjælpe med at arrangere en tværreligiøse konference og med de løbende opgaver i sekretariatet.

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vær med Spred budskabet

get updates