Stort behov for et lokalt idrætsanlæg på Ydre Nørrebro!

Vi er 15 unge, der er gået sammen for at samle borgerne på Nørrebro og i Nordvest for at få politikerne til at prioritere midler til et lokalt idrætsanlæg på Ydre Nørrebro.

Mange forbinder Ydre Nørrebro med utryghed og skyderier, men vi arbejder for, at vores bydel i stedet forbindes med talent og fællesskaber! Mange hundrede sportsinteresserede står på ventelister og unge hænger i gaderne uden aktiviteter at tage sig til! Den lokale fodboldforening Nørrebro FF må hver uge køre rundt i 4 fyldte biler for at lede efter en bane, der tilfældigvis er ledig. 

Den 20. februar afholdte vi et stormøde i Nørrebrohallen, hvor vi fyldte hallen og havde inviteret to af Københavns borgmestre og fem medlemmer af borgerrepræsentationen til at lytte til de udfordringer, vi som unge står med på Ydre Nørrebro

Se her hvordan det gik: 

 

Vi vil med underskriftsindsamlingen vise politikerne, at vi er mange i bydelen, der bakker op om flere idrætsfaciliteter og at vi alle er klar til at gøre et idrætsanlæg på Ydre Nørrebro til et knudepunkt for sunde aktiviteter og fællesskaber.

Vi overrækker underskrifterne til Kultur & Fritidsudvalget og Teknik & Miljøudvalget til august. Det er måneden før de årlige budgetforhandlinger på Rådhuset, så underskrifterne vil minde politikerne om, at vi står sammen på Nørrebro og i Nordvest i vores fælles indsats for at gøre vores bydel endnu bedre at bo og leve i.

205 signatures

Will you sign?


Vær med Spred budskabet

get updates